Arxiu

Kavafis en concert – Josep Tero

Viajes – Clara Luna

A Musical Affair – Il Divo

Remember – Emmanuel Djob

Remember va ser el primer volum de les anomenades Terrassa Conversessions del cantautor camerunès Emmanuel Djob, als seus inicis com a cantant en solitari. Gemma Abrié hi va col·laborar com a corista juntament amb la cantant eivissenca Ángela Cervantes.

The Miracle of Life

The Miracle of Life va ser el segon volum de les anomenades Terrassa Conversessions del cantautor camerunès Emmanuel Djob, als seus inicis com a cantant en solitari. Gemma Abrié hi va col·laborar com a corista, juntament amb la cantant eivissenca Ángela Cervantes.

El Rincón de la Calma

El Rincón de la Calma va ser el primer treball discogràfic del cantautor Jimmy Malla, barceloní de naixement, però amb ànima també andalusa. Conté onze grans temes, tots composats per ell, amb una acurada producció, on Gemma Abrié va col·laborar com a corista.

Mal te veo

Mal te veo és el primer disc del cantautor barceloní Rafa Pons, després que diferents discogràfiques s’interessessin pel seu treball arran de l’enregistrament de la seva maqueta. Gemma Abrié hi col·labora com a corista.

The Streets Of New Orleans

Dani Alonso The Streets of New Orleans

The Streets Of New Orleans és un disc enregistrat pel trio musical del polifacètic trombonista (i director de la Barcelona Jazz Orquestra) Dani Alonso, un dels símbols musicals del swing i el jazz tradicional de Catalunya. Gemma Abrié hi va col·laborar com a corista.

© Gemma Abrié 2024